cs /

Jehněčí kotletky na rozmarínu

45 minut
4 porce
Sdílet recept:
Tisk receptu:

Ingredience

  • — 1 kg jehněčích kotlet
  • — ½ kg brambor
  • — Sůl
  • — Pepř
  • — Rozmarín
  • — Máslo
  • — BOHEMILK Trvanlivá smetana extra zahuštění
  • — Kerblík

Postup přípravy

Máte rádi jehněčí a ještě více milujete, když je podávané s bramborovou kaší? My pro Vás máme variantu, která je tou klasickou inspirována, ale dochucena neobvyklými ingrediencemi, které dodají jídlu ten pravý šmrnc.

Očištěné maso zprudka opečeme a dáme na cca 3-4 minuty do trouby předehřáté na 200°C.

Poté oloupeme brambory a dáme je vařit. Uvařené brambory rozšťoucháme s kerblíkem a se smetanou, přidáme trošku pepře a másla.

 

 

RECEPT VE SPOLUPRÁCI S VELKOOBCHODY KBJ – HTTPS://WWW.KBJ.CZ/

Použité produkty

Ochutnejte také

Zelený salát s kefírem

Doba připravy:10 minut

Ředkvičková pomazánka

Doba připravy:15 minut

Vyberte si svůj recept

Podle ingredience
Mléko Smetana Jogurt Kefír Acido Zakysaná smetana Creme fraiche Máslo Sušené mléko
Podle příležitosti
Snídaně Svačina Oběd Večeře Dezert
Podle typu
Sladké Slané