cs /

Ředkvičková pomazánka

15 minut
4 porce
Sdílet recept:
Tisk receptu:

Ingredience

  • — BOHEMILK Crème fraîche
  • — Ředkvičky
  • — Sůl
  • — Pepř
  • — Pečivo
  • — (Pažitka na ozdobení)

Postup přípravy

Znáte Crème fraîche? A víte do jakých receptů ho použít? Že se dá upravit ve sladké podobě jsme se již přesvědčili při přípravě naší borůvkové pěny.

Dnes Vám ale ukážeme slanou variantu. ☺👐

Nejprve si omyjeme ředkvičky a na jemno je nastrouháme. Osušíme a smícháme nastrouhané ředkvičky s crème fraîchem. Dochutíme solí a pepřem.

 

Tip: Nejlépe chutná s čerstvým pečivem, nebo jako příloha k masům.

 

 

Dobrou chuť.

 

Použité produkty

Ochutnejte také

Zelený salát s kefírem

Doba připravy:10 minut

Ředkvičková pomazánka

Doba připravy:15 minut

Vyberte si svůj recept

Podle ingredience
Mléko Smetana Jogurt Kefír Acido Zakysaná smetana Creme fraiche Máslo Sušené mléko
Podle příležitosti
Snídaně Svačina Oběd Večeře Dezert
Podle typu
Sladké Slané