Ředkvičková pomazánka | Bohemilk.cz

Ředkvičková pomazánka

Ředkvičková pomazánka

Ingredience

  • BOHEMILK Crème fraîche
  • Ředkvičky
  • Sůl
  • Pepř
  • Pečivo
  • (Pažitka na ozdobení)

Postup přípravy

Znáte Crème fraîche? A víte do jakých receptů ho použít? Že se dá upravit ve sladké podobě jsme se již přesvědčili při přípravě naší borůvkové pěny.

Dnes Vám ale ukážeme slanou variantu.

Nejprve si omyjeme ředkvičky a na jemno je nastrouháme. Osušíme a smícháme nastrouhané ředkvičky s crème fraîchem. Dochutíme solí a pepřem.

Tip: Nejlépe chutná s čerstvým pečivem, nebo jako příloha k masům.

Použité produkty

Ochutnejte také

Indické špízy na gril

Doba připravy: Příprava 15 min, naložení 2 hod, grilování 10 min

Nakládané sýry

Doba připravy: 10 minut

Vyberte si Váš recept

Podle ingredience
Mléko Sýr Máslo Tvaroh Smetana Podmáslí Kysaný produkt / jogurt
Podle příležitosti
Hlavní chod Večeře Snídaně Dezert Svačina Grilování
Podle životního stylu
Fitness Nestíhám Bezlepkové recepty Recepty pro děti Recepty dle Petry Burianové
Top