cs /

Zeleninový salát s candátovým filátkem a jogurtem řeckého typu

30 minut
1 porce
Sdílet recept:
Tisk receptu:

Ingredience

  • — Filet z candáta
  • — 2 mrkve
  • — Variace listových salátů (ruccola, polníček, radichio, čekanka, mladý špenát)
  • — 1 grapefruit
  • — Avokádo
  • — Limetka
  • — BOHEMILK Bílý jogurt řeckého typu
  • — Černý sezam

Postup přípravy

Přemýšlíte co si dáte zdravého k obědu nebo k večeři? Vyzkoušejte nevšední kombinaci candáta se salátkem a jogurtem řeckého typu. 🐟☘

Filet osolíme, opepříme a lehce pomoučíme. Na pánev dáme rozpustit máslo, na kterém opečeme filátko. Opečeného candáta dáme do trouby předehřáté na 200 °C. Pečeme cca 8 minut.

Směs listových salátů smícháme s nastrouhanou mrkví , přidáme vyfilírovaný grapefruit , avokádo a černý sezam.

Jogurt řeckého typu smícháme se šťávou z grapefruitu a limetky, lehce osolíme, opepříme a osladíme.

 

Použité produkty

Ochutnejte také

Zelený salát s kefírem

Doba připravy:10 minut

Ředkvičková pomazánka

Doba připravy:15 minut

Vyberte si svůj recept

Podle ingredience
Mléko Smetana Jogurt Kefír Acido Zakysaná smetana Creme fraiche Máslo Sušené mléko
Podle příležitosti
Snídaně Svačina Oběd Večeře Dezert
Podle typu
Sladké Slané