cs /

Zelený salát s kefírem

10 minut
4 porce
Sdílet recept:
Tisk receptu:

Ingredience

  • — Okurka
  • — Polníček
  • — Ledový salát
  • — Jarní cibulka
  • — BOHEMILK Kefír
  • — Sůl
  • — Pepř
  • — Olivový olej
  • — Italské bylinky
  • — Sušený česnek
  • — Vlašské ořechy
  • — Jedlé květy na ozdobení (macešky, sedmikrásky, brutnák…)

Postup přípravy

Přemýšlíte co si dáte lehkého k obědu?

Máme pro Vás Tip na #upgrade klasického listového salátu s polníčkem a ledovým salátem. 💚

A jak na to? Nejprve omyjeme a nakrájíme okurku, jarní cibulku, ledový salát a vše smícháme s polníčkem. Zakápneme olivovým olejem, ochutíme solí a pepřem a opět promícháme. Dále si připravíme zálivku z kefíru, který dochutíme solí, pepřem, italskými bylinkami a špetkou sušeného česneku. Nakrájené ingredience smícháme s hotovu zálivkou.

Podáváme posypané vlašskými ořechy a ozdobené jedlými květy.

A lehká letní svačina je na světě! 🙂 Dobrou chuť!

 

Použité produkty

Ochutnejte také

Zelený salát s kefírem

Doba připravy:10 minut

Ředkvičková pomazánka

Doba připravy:15 minut

Vyberte si svůj recept

Podle ingredience
Mléko Smetana Jogurt Kefír Acido Zakysaná smetana Creme fraiche Máslo Sušené mléko
Podle příležitosti
Snídaně Svačina Oběd Večeře Dezert
Podle typu
Sladké Slané